Konektor DIN bikang pikeun 1/2 ″ kabel RF Super fléksibel


  • Tempat Asal:Shanghai, Cina (Daratan)
  • Ngaran Brand:Telsto
  • Jumlah modél:TEL-DINF.12S-RFC
  • Tipe:DIN 7/16 Panyambung
  • Aplikasi: RF
  • Frékuénsi:DC-3GHz
  • Résistansi diéléktrik:≥5000MΩ
  • Katerangan

    spésifikasi

    Rojongan produk

    7/16 Din konektor dirancang husus pikeun base station outdoor dina komunikasi mobile (GSM, CDMA, 3G, 4G) sistem, featuring kakuatan tinggi, leungitna low, tegangan operasi tinggi, kinerja waterproof sampurna sarta lumaku pikeun sagala rupa lingkungan.Gampang dipasang sareng nyayogikeun sambungan anu dipercaya.

    Telsto 7/16 panyambungna Din sadia dina gender jalu atawa bikang kalawan 50 Ohm impedansi.Panyambungna 7/16 DIN kami sadia dina versi sudut lempeng atawa katuhu, kitu ogé, 4 flange liang, bulkhead, 4 panel liang atawa Gunung pilihan kirang.Ieu 7/16 desain konektor DIN sadia dina clamp, crimp atawa métode kantétan solder.

    Fitur Jeung Mangpaat

    ● Low IMD na VSWR low nyadiakeun kinerja sistem ningkat.

    ● Desain timer flaring ensures betah instalasi kalawan parabot leungeun baku.

    ● Pres-dirakit gasket ngajaga ngalawan lebu (P67) jeung cai (IP67).

    ● Fosfor parunggu / Ag plated kontak jeung Kuningan / Tri- Alloy plated awak nganteurkeun hiji konduktivitas tinggi na lalawanan korosi.

    konektor din rf Din bikangna ka 12s

    Aplikasi

    ● Infrastruktur nirkabel

    ● Base Station

    ● Protection kilat

    ● Komunikasi Satelit

    ● Systems anteneu

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    Panganteur
    Numutkeun kana IEC60169-4
    Listrik
      Impedansi karakteristik 50ohm
    1 Rentang Frékuénsi DC-3GHz
    2 VSWR ≤1.15
    3 Diéléktrik tahan tegangan ≥2700V RMS, 50Hz, di tingkat laut
    4 Résistansi diéléktrik ≥10000MΩ
    6 Résistansi kontak Kontak Luar≤1.5mΩ;Kontak Pusat≤0.4mΩ
    7 Leungitna sisipan (dB) Kirang ti 0,15
    8 PIM3 ≤-155dBc
    Mékanis
    1 Daya tahan Siklus kawin ≥500
    Bahan sareng plating
      Katerangan Bahan Plating / Ni
    1 Awak Kuningan Tri-alloy
    2 Insulator PTFE
    3 Konduktor puseur QSn6.5-0.1 Ag
    4 Lain Kuningan Ni
    Lingkungan
    1 Rentang Suhu -40 ℃ ~ + 85 ℃
    2 Tahan cai IP67

    Rojongan:
    * Kualitas standar luhur

    * Harga anu paling kompetitif

    * Solusi telekomunikasi anu paling cocog

    * Jasa profésional, dipercaya sareng fleksibel

    * Kamampuhan komérsial anu kuat pikeun ngarengsekeun masalah

    * Staf anu terang pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan akun anjeun

    bungkusan
    Filter jeung Combiners

    Patali

    Gambar Rincian Produk1
    Gambar Rincian Produk2
    Gambar Rincian Produk3
    Gambar Rincian Produk4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    model:TEL-DINF.12S-RFC

    Katerangan

    Konektor DIN bikang pikeun 1/2″ kabel Super fléksibel

    Bahan sareng Plating
    Kontak puseur Kuningan / Plating pérak
    Insulator PTFE
    Awak & Konduktor Luar Kuningan / alloy plated ku tri-alloy
    Gasket Karét Silikon
    Karakteristik listrik
    Ciri Impedansi 50 ohm
    Rentang Frékuénsi DC~3 GHz
    Résistansi insulasi ≥5000MΩ
    Kakuatan diéléktrik 2500 V rm
    Résistansi kontak puseur ≤0,4 mΩ
    Résistansi kontak luar ≤0,2 mΩ
    Leungitna sisipan ≤0,15dB@3GHz
    VSWR ≤1.08@-3.0GHz
    Rentang suhu -40 ~ 85 ℃
    PIM dBc(2×20W) ≤-160 dBc(2×20W)
    Tahan cai IP67

    TEL-DINF.12S-RFC3

    Parentah Instalasi N atanapi 7/16 atanapi 4310 1/2″ kabel super fleksibel

    Struktur konektor: (Gbr1)
    A. kacang hareup
    B. kacang deui
    C. pakét

    Parentah Instalasi001

    Dimensi stripping sakumaha ditémbongkeun ku diagram (Gbr2), perhatian kudu dibayar bari stripping:
    1. Beungeut tungtung konduktor jero kudu chamfered.
    2. Cabut pangotor sapertos skala tambaga sareng burr dina tungtung tungtung kabel.

    Parentah Instalasi002

    Assembling bagian sealing: Screw bagian sealing dina sapanjang konduktor luar kabel sakumaha ditémbongkeun ku diagram (Gbr3).

    Parentah Instalasi003

    Assembling nut deui (Gbr3).

    Parentah Instalasi004

    Ngagabungkeun nut hareup jeung tukang ku screwing sakumaha ditémbongkeun ku diagram (Gbr (5)
    1. Sateuacan screwing, smear lapisan gajih lubricating on o-ring.
    2. Tetep nut deui jeung kabel teu gerak, Screw on awak cangkang utama dina awak cangkang deui.Screw handap awak cangkang utama awak cangkang deui ngagunakeun rengkuh monyét.Rakit réngsé.

    Parentah Instalasi005

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami