FAQ

1. Kumaha carana abdi tiasa jasa ngaropéa?

Produk sareng solusi khusus mangrupikeun salah sahiji kaunggulan Telsto.Kami bagja pikeun ngembangkeun produk anu dipikahoyong anu cocog sareng kabutuhan konsumén urang.Ngan ngahubungi tim penjualan kami sareng masihan saloba jéntré ngeunaan syarat khusus anjeun sareng kami bakal mendakan solusi anu cocog pikeun anjeun.

2. Naon jaminan kualitas produk Telsto?

Telsto nyadiakeun layanan kualitas dipercaya ka konsumén urang di sakuliah dunya.Telsto dileler Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001.

3. Naha Telsto nawiskeun garansi?

Telsto nawiskeun jaminan kawates 2 taun kanggo sadaya produk urang.Mangga tingali kawijakan jaminan lengkep kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.

4. Naon istilah pembayaran Telsto?

Mindahkeun telegraphic sateuacanna nyaéta metode pamayaran standar.Telsto mungkin bisa satuju kana istilah leuwih fleksibel jeung konsumén biasa atawa konsumén jeung pesenan badag husus atawa produk.Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan pamayaran, mangga ngahubungi kami sareng salah sahiji wakil penjualan palanggan kami bakal siap ngabantosan anjeun.

5. Naon métode bungkusan anjeun?

Di Telsto, seuseueurna barang-barang kami dibungkus dina 5-lapisan kotak standar corrugated, teras dibungkus sabuk kencang dina palet kalayan pilem bungkus.

6. Nalika kuring bisa ngaharepkeun pikeun nampa pesenan kuring?

Seuseueurna pesenan kami (90%) dikirim ka klien dina tilu minggu ti tanggal konfirmasi pesenan.Pesenan anu langkung ageung tiasa langkung lami.Sadayana, 99% sadaya pesenan siap dikirimkeun dina 4 minggu saatos konfirmasi pesenan.

7. Aya kuantitas minimum pikeun tiap urutan?

Kalolobaan produk teu diperlukeun, iwal sababaraha item ngaropéa.Salaku urang ngarti yén sababaraha konsumén bisa ngan butuh jumlah leutik produk urang atawa hayang nyobaan kami kaluar pikeun kahiji kalina.Urang ngalakukeun kitu, nambahkeun hiji $30 waragad tambahan ka sadaya pesenan handapeun $1,000 (kaasup pangiriman jeung asuransi) pikeun nutupan handing pesenan jeung expenses tambahan.

* Larapkeun pikeun produk stock wungkul.Punten parios kasadiaan saham sareng manajer akun anjeun.

8. Kumaha carana abdi janten mitra Telsto?

Upami anjeun dina industri telekomunikasi sareng gaduh catetan anu kabuktian suksés di pasar lokal anjeun, anjeun tiasa ngalamar janten distributor ti daérah anjeun.Mun anjeun kabetot dina jadi distributor pikeun Telsto, mangga ngahubungan kami ku e-mail kalawan profil anjeun sarta rencana bisnis 3 taun napel.

9. Naon produk utama Telsto?

Telsto Development Co., Ltd. specializes dina suplai alat telekomunikasi & asesoris kayaning RF Panyambung, Coaxial Jumper & Feeder Kabel, Grounding & Lightning Protection, Cable Entry System, Asesoris Weatherproofing, Produk Serat Optik, Alat pasip, jsb Kami dedicated ka nyadiakeun klien kami kalawan solusi "one-stop-shop" pikeun infrastruktur base station maranéhanana, ti taneuh nepi ka luhureun munara a.

10. Dupi Telsto ilubiung dina sagala nempokeun dagang atawa paméran?

Leres, urang ngiringan paméran internasional sapertos ICT COMM, GITEX, CommunicAsia jsb.

11. Kumaha carana nempatkeun pesenan?

Pikeun nempatkeun hiji urutan anjeun tiasa nelepon atawa téks 0086-021-5329-2110, sarta nyarita kalayan salah sahiji wawakil layanan palanggan kami, atanapi ngalebetkeun formulir RFQ handapeun pamundut a bagian cutatan tina website.Anjeun oge tiasa langsung surélék urang:sales@telsto.cn 

12. Dimana Dupi Telsto Lokasina?

Kami lokasina di Shanghai, Cina.

13. Naon jam nyokot Telsto urang?

Jam telepon kami nyaéta 9am - 5pm, Senén dugi ka Jumaah.Mangga tingali ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.