Garansi

Jaminan Produk kawates

Jaminan produk kawates ieu kalebet sadaya produk anu dijual dina nami merek Telsto.Sadaya produk Telsto, kalebet bagian anu dianggo dina sadaya produk Telsto, gaduh garansi anu ngajamin yén aranjeunna bakal sasuai sareng spésifikasi anu diterbitkeun sareng bébas tina cacad salami dua taun ti tanggal invoice ti Telsto.Pangecualian bakal dilakukeun ngan upami periode waktos anu béda parantos diatur dina manual produk Telsto, pituduh pangguna, atanapi dokumen produk anu sanés.

Garansi ieu henteu dilarapkeun ka produk naon waé anu bungkusan dibuka sateuacan dipasang di situs sareng henteu dugi ka produk naon waé anu parantos ruksak atanapi disayogikeun cacad: (1) salaku hasil tina pamasangan anu salah, kacilakaan.force majeure, nyalahgunakeun, nyiksa, kontaminasi, lingkungan fisik atawa operasi cocog, pangropéa bener atawa inadequate atawa calibration atawa non- Telsto sesar séjén;(2) ku operasi saluareun parameter pamakéan sarta kaayaan anu dinyatakeun dina parentah jeung lambar data dimaksudkeun pikeun Produk Telsto;(3) ku bahan teu disadiakeun ku Telsto;(4) ku modifikasi atawa jasa ku saha lian ti Telsto atawa panyadia ladenan otorisasi Telsto.

Firmware

Firmware anu dikandung dina sagala produk Telsto tur leres dipasang kalayan sagala hardware Telsto-spesifikasina boga jaminan dua taun ti tanggal invoice ti Telsto, ngajamin kinerja luyu jeung spésifikasi diterbitkeun Telsto urang, iwal mun disebutkeun disadiakeun dina perjangjian lisénsi misah, tur mangrupakeun. tunduk kana watesan pikeun produk pihak katilu anu dijelaskeun di handap.

Pangobatan

Kawajiban tunggal sareng ekslusif Telsto sareng ubar ekslusif anu mésér dina jaminan ieu nyaéta pikeun Telsto ngalereskeun atanapi ngagentos produk Telsto anu cacad.Telsto bakal nahan kawijaksanaan budi anu mana tina pangobatan ieu Telsto bakal nyayogikeun ka anu mésér.Ladenan jaminan dina situs henteu katutupan sareng bakal ditanggung ku pembeli nyalira, kecuali diidinan ku Telsto dina tulisan sateuacan ngamimitian jasa jaminan dina situs.

Anu meuli kedah ngabéjaan Telsto dina 30 dinten kerja saatos diajar ngeunaan kacilakaan atanapi kajadian anu ngalibetkeun produk Telsto.

Telsto nahan hak boh nalungtik produk Telsto in situ atawa ngaluarkeun parentah pengiriman barang pikeun balik produk.Numutkeun konfirmasi ku Telsto yén cacad katutupan ku jaminan ieu produk repaired atawa diganti bakal katutupan dina jaminan dua taun aslina keur sésana periode salila eta lumaku.

Pangaluaran

Saméméh dipaké, nu meuli wajib nangtukeun kasaluyuan produk Telsto pikeun tujuan dimaksudkeun nya jeung bakal nganggap sagala resiko na liability nanaon nu aya hubunganana.Garansi ieu henteu tiasa dianggo pikeun produk Telsto anu parantos nyalahgunakeun, ngalalaworakeun, panyimpen sareng penanganan anu teu leres, pamasangan, karusakan teu kahaja, atanapi parantos dirobih ku cara naon waé ku jalma sanés ti Telsto atanapi jalma-jalma anu diidinan ku Telsto.Produk pihak katilu teu katutupan ku jaminan ieu.

Produk nonconforming teu kudu dipulangkeun ka Telsto iwal:
(i) Produk henteu dianggo.
(ii) Produk disayogikeun dina bungkusan aslina.
(iii) Jeung produk ieu dipirig ku Telsto urang Balik deui Bahan Authorizaton.

Watesan on Liability

Dina sagala hal Telsto moal nanggungjawaban kana sadaya nu meuli atawa ka pihak katilu mana wae pikeun karuksakan husus, punitive, consequential, atawa teu langsung atawa Karuksakan, kaasup tanpa watesan leungitna modal, pamakéan, produksi atawa kauntungan, timbul tina sabab naon wae, komo dina acara anu Telsto geus disarankan ngeunaan kamungkinan karuksakan atawa karuksakan misalna.

Iwal sakumaha dinyatakeun dina jaminan ieu, Telsto ngajadikeun euweuh jaminan atawa kaayaan séjén, express atanapi tersirat, kaasup sagala.jaminan tersirat ngeunaan merchantability jeung kabugaran pikeun tujuan nu tangtu.Telsto disclaims sagala jaminan jeung kaayaan teu dinyatakeun dina jaminan ieu.